VNPT VinaPhone to focus on several key sectors

Thursday, Aug 06, 2015 14:36

Customers get support at a VNPT transaction office in Viet Nam. — Photo vneconomy.vn

HA NOI (Biz Hub) — The Viet Nam Post and Telecommunications Group (VNPT) will present its new firm, the VNPT VinaPhone Corporation, on August 11.

The new firm has been launched with an aim to claim more than 30 per cent of the mobile phone service's market share and more than 80 per cent of the bandwidth service's market share in Viet Nam.

VNPT VinaPhone will be owned and all its registered capital will be held by the VNPT. It will focus on key businesses such as telecommunication and information technology services and products; multi-media, television and radio broadcasting services; supply of consulting, designing and leasing of telecommunication work and facilities; and wholesale and retail sales of electrical, electronic, telecommunication and IT materials and equipment.

With a registered capital of VND5.2 trillion, the corporation aims to earn VND26 trillion in revenue by 2020, making a pre-tax profit of VND3.3 trillion and an annual average growth rate of 49 per cent.

In a talk with ICTnews earlier, General Director of the VNPT VinaPhone Luong Manh Hai said the newly established corporation was a huge change for the VNPT. This change will not affect its customers.

Just as its rival firm Viettel has grown in strength in recent years, VNPT has also progressed, but at a more modest level in the market, compared with its opponents.

For strong development, the VNPT would have to learn a lot from its competitors as well as its domestic and foreign partners who had long-term experience in the market, Hai said. — VNS

Comments (3)

tử hình đúng tội tòa án quá sáng suốt .tiến thuộc loại máu lạnh như dương ,nếu không máu lạnh thì khi giết một người ,là sợ không giết đươc người thứ 2 ,vì nghĩ hành vi giết người của mình quá tinh vi không thể bị công an phát hiện ,đến khi bị phát hiện bị bắt tỏ ra ăn nang,đã biết bao nhiêu án tử hình cướp của giết người,mà không coi đó,mà giết lần 6 mạng giờ đổ cho dương ép buộc

nguyễn kim vũ - Friday, 25/12/2015, 20:03 Reply | Like

Tôi đồng ý với bạn! Giết lần lượt 6 người mà bảo do bị ép buộc là ngụy biện! tử hình là đúng người đúng tội!

Đoàn Minh Hùng - Sunday, 27/12/2015, 21:30 Reply | Like

Tiến vì nghe lời của bạn và bị khống chế về mặt tinh thần nên đã lâm vào con đường lạc lối. Người mất thì cũng đã mất, có làm bất cứ điều gì đi nữa thì họ cũng ko thể trở về. Tước đoạt đi 1 mạng sống của 1 con người, liệu bản thân mình có thể vui hơn ko? Hay là nỗi đau này lại liên tiếp nỗi đau kia và chỉ khác nhau ở chỗ: nỗi đau của gia đình này và gia đình khác ? Người sống nếu biết ăn năn hối cải thì hãy cho họ một cơ hội. Còn Thoại. A ta đã bàn kế hoạch, mua hung khí cho Dương, ngày 4 thoại cũng đến nhà ông Mỹ cùng Dương nhưng ko có người mở cửa, ngày 5 thoại còn mua dao đến đưa cho Dương và nói ko đi được, Thoại biết cả gđ người ta sẽ bị Dương sát hại mà còn tiếp tay cho Dương, sau đó vẫn dửng dưng để mọi chuyện sảy ra, thì Thoại có đáng sợ ko?

nguyễn thị phượng - Thursday, 24/12/2015, 23:39 Reply | Like
Statistic