Award for architecture design

Tuesday, Dec 24, 2013 17:29

Photo vtvdanang

DA NANG (Biz Hub) — CPG Vietnam has won the first prize in a design competition for its architectural design and planning for Da Nang City's Software Park No 2 Project.

The competition was launched last month. CPG Vietnam, an urban building and infrastructure design and management services company, was awarded a cash prize of VND50 million (US$2,380) for its green design.

Two Korean companies, HAEAHN Architecture Inc and JINA Architects Korea, were awarded the second and third prize respectively.

The Park will be constructed in Da Phuoc International Urban on an area of 10 hectares. – VNS


Comments (2)

Loại người này lẽ ra phải tử hình chứ...? Sao chỉ bị có bằng đó năm tù? Giết người thì phải đền mạng? Luật pháp không nghiêm bảo sao bọn này coi thường tính mạng con người!

Pham Dang Khoa Pham - Saturday, 11/07/2015, 15:28 Reply | Like

Bản thân đang chịu tù tội, ra oai mệnh lệnh đánh chết người, lại tiếp tục phạm tội. Con người này hết giáo dục được rồi. Mai mốt tha về xã hội sẽ có thêm nhiều người chết dưới tay bọn như thế này! Một mạng người đổi lại từng ấy năm phạt giam... tốn cơm của xã hội. Sau này lại tiếp tục quậy phá, giết người quá dễ vì mạng người rẻ mạt!

Yến Nhi - Friday, 10/07/2015, 15:05 Reply | Like
Statistic